Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Wi-Fi na LG E460

Tobiasz441

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem z Wi-Fi w moim LG E460. Kiedy zablokuje telefon po okolo 1-3 Minutach Wi-Fi sie wylacza pokazuje ze polaczony z Routerem ale jednak internet nie dziala. Strasznie mnie to denerwuje poniewaz nie dostaje wiadomosci (Messenger, WhatsApp).

Opublikowano

ale właśnie one tak działają często :/

sprawdź opcje czy masz włączone dane w tle i synchronizację

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

dane w tle to nie internet !
to tylko sposób pobierania informacji przez aplikacje w czasie działania, łączy się ona tylko z internetem pobierając podstawowe dane aplikacji przez aktualnie dostępne łącze np wifi czy modem. właśnie to często zapobiega wyłączenia wifi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Zobacz czy nie masz czegoś takiego jak "Podtrzymywanie połączenia WiFi", wybierz zawsze. Jak nie masz to coś pomyślimy.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

w każdym to inaczej działa, mam LG405 i bez problemu działa wifi cały czas. oczywiście rozłącza się kiedy telefon wpada w deep sleep ale łączy się sam co ok 5 minut i sprawdza nowe dane. pocztę, fb, tapatalka itp

wifi działa zawsze kiedy jest używane potem jest wyłączane jako nieużywane przez system na czas uspienia. możesz spróbować tweaków i zmniejszyć sobie interwał skanowania obecności wifi do 15-10 s 

spróbuj poszukać i zmienić soft na CM , będzie nie oficjalny ale powinien polepszyć działanie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...