Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PayPal? XD

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc jako iz pomyslalem sobie ze sproboje tego paygowna i wyjebalo mi hajs w euro i kliklem zwroc i tera trza czekac przelalo w 2 minuty a czekac mam ile? czekam juz 5h

SMIECIE Z PAYPAL #JEBA*PayPal

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Zobrazowałeś problem tak dogłębnie, że nie zostaje mi nic innego jak skomentować to na podobnym poziomie:

"rekt X D#kasabyłakasynima"

Napisz konkretnie co się stało (po polsku, bez słowotwórstwa przestrzegając zasad interpunkcji) to może ktoś zrozumie Twoje wypociny, zlituje się i rzeczywiście będzie mógł Ci pomóc.

Opublikowano

xD

Troche zdenerowalem sie i zle to napisalem :)

Wplacilem 35zl na konto PayPal ,aby dokonac zakupow w grze League Of legends (chcialem sprobowac tego sposobu platnosci) niestety wplacilem to w EURO i nie moglem zaplacic za RP, kliknolem zwrot i czekam juz ~5-6h i nie mam pieniazkow

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Już lepiej :D. Nie wiem jakim cudem wpłacając PLN'y automatycznie przewalutowało Ci na EUR'o. Podejrzewam, że na zwrot będziesz musiał poczekać do jutra/pojutrza. Raczej nie działa to tak szybko jak opcja błyskawicznej wpłaty na konto paypal. Opcje masz trzy. 

1. Zaczekać na zwrot.

2. Anulować zwrot (o ile jest to wykonalne) i :

- przewalutować pieniądze na PLN'y (pobierze Ci za to małą prowizję)

- zmienić region w kliencie LOL'a. Przy zakupie RP na samym dole możesz wybrać opcję płatności dla poszczególnych państw. Wybierasz np. Niemcy i płacisz w EUR'o 

Opublikowano

Dziekuje wole poeczekac na zwrot pienieazkow bo niestety ale ten paypal jest dla mnie gonwnem dziekuje i prosze o cls

lubie sie spowolnic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...