Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 (PS4) - 2 pytania odnośnie zgrania.

Szokron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od pewnego czasu gram sobie w fife 15 ut złożyłem sobie nawet fajny skład z którego jestem za dowolny http://www.futhead.com/15/squads/3917619/

Pytanie gdzie jest mój problem jak widać skład ma 99 zgrania i każdy z zawodników ma równo po 9 zgrania po rozegraniu tym składem już jakiś 20 lub 30 meczy nagle zauważyłem że każdy mój zawodnik ma 10 zgrania i tu moje pytanie jak to zrobiłem czy po prostu jak się rozegra składem trochę meczy to oni się lepiej zgrywają czy co?

Drugie pytanie jest takie czy jest jakaś odczuwalna różnica między 9 a 10 zgrania na zawodniku?

Opublikowano

Po 10 meczach zawodnikowi podnosi się zgranie o 1. Miedzy 9 a 10 zgrania różnicy nie odczuwam żadnej. Ogólnie to zgranie dodaje: trener (musi być powiązany ligowo lub narodowo z zawodnikiem/zawodnikami), po 10 meczach zawodnikowi wzrasta zgranie o 1 no i oczywiście dobre połączenia, najlepsze jest jak partner obok jest z tego samego klubu i narodowosci, a najslabsze jak tylko z tej samej ligi/narodowosci, ale te linie nie mają znaczenia jeśli masz 10 zgrania u każdego ;)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Czyli czysto teoretycznie jak mam zawodników gdzie jest przypuśćmy po 6 zgrania na każdym i rozegram tym składem 40 meczy to będą mieć po 10 zgrania?

Opublikowano

Niee, to działa tylko raz ;) Czyli mając zawodnika 6 zgrania i rozgrywając nim 10 meczy dostanie +1 do zgrania i na tym koniec. Więcej już nie dostanie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...