ActionPvP Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam. Chciałbym się dowiedzieć jakie ograniczenia ma Proffesional Farmer 2014 Demo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Z tego co mi się wydaje - nie masz wszystkich misji, mniej narzędzi i pojazdów oraz nie możesz opuszczać danego terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milian Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Jak każde demo. Możliwości gry są bardzo ograniczone. W niektórych grach o 90%, w innych może być mniej. Ja bym ci polecił kupić pełną wersję, chyba, że chcesz przetestować grę, ale i tak nie przekonasz się jaka ta gra jest przy ograniczonych możliwościach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scientist. Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Jak każde demo. Możliwości gry są bardzo ograniczone. W niektórych grach o 90%, w innych może być mniej. Ja bym ci polecił kupić pełną wersję, chyba, że chcesz przetestować grę, ale i tak nie przekonasz się jaka ta gra jest przy ograniczonych możliwościach. Dokładnie, a gra nie kosztuje dużo. Demo to tylko tzw. próbka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawciomistrz Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 ja radze nie kupować tej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.