MIneNinja Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak wyżej. Cena nie gra roli, hehe. beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karyvlea Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Do Nidalkii z dostępnych mogę polecić Nidalee French Maid, może splash art nie jest jakiś wybitnie piękny... ale w grze wygląda świetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Stalowy Rammus naprawdę fajnie wygląda. Spoko art, piękny w grze A do Nidalki to Headhunter. Fajna postać tygrysa, art taki hmm.. OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiednyStreach Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ja bym proponował kupić halloweenową skórkę bewitching nidalee, ponieważ wszystkie inne może kupić zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Nidalee - najbardziej podoba mi się ta "Halloween'owa" i pokojówka, fajne arty i wygląd w grze. Rammus - Full Metal, ładny art i animacja, która świetnie prezentuje się w grze z wyglądem postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinpade Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Polecam Bewitching (czy coś takiego) Nidalee lub Headhunter, 2 świetne skiny do niej. A do Rammusa polecam Full Metal Rammus, fajne dźwięki na Q. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.