BodySoul Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam. Na jakiej zasadzie działa ruter Wifi ? Nic o tym nie wiem a mam kilka pytań : 1. Czy korzystając za ruter wifi trzeba placić co miesiąc, czy tylko przy zakupie ? 2. Gdzie się go podłącza ? 3. Gdzie można takowy kupić ? 4. Czy sam Ruter zapewni mi neta w fonie czy musze coś jeszcze robić ? Za pomoc daje like. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 kupisz nawet i w biedronce czy dowolnym sklepie z elektroniką, komputerami nawet za 50 zł , internet to musisz już mieć. wystarczy że masz wifi w urządzeniu albo gniazdo LAN to się połączysz router kupuje się w zależności od łącza jakie się posiada WAN, WIFI, ADSL, kablówka, światłowód itp If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BodySoul Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mam neta stacjonarnego z Orange na ruter i jeśli kupie byle jaki ruter do wifi to bedzie mi dzial, czy bede musial sie z czyms jeszcze pierdolic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ЯevoX Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mam neta stacjonarnego z Orange na ruter i jeśli kupie byle jaki ruter do wifi to bedzie mi dzial, czy bede musial sie z czyms jeszcze pierdolic ? No jak masz już to zrobione w jednym urządzeniu, to zapewne masz modem adsl z wbudowanym routerem. Jak chcesz wymienić to musisz kupić router adsl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobeM Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 dokładniej ADSL+ albo ADSL2+ z WIFI ( trzeba się tylko spytać jaki pasuje najlepiej do łacza lub podać aktualny model routera ) i skonfigurować go pod łącze ( wiekszośc robi to automatycznie If you = stupid then insert(foot.in.your.ass) end if Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.