19adis20 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam was Mam życiowy dylemat, mam uzbierane IP'ki (6300) I chciałem kupić postać, zastanawiam się nad kilkoma... Pierwszym moim faworytem jest Jayce ale obawiam się tego że przy najbliższym patchu 4.19 dostanie on pierdolonego nerfa na przeliczniki czy cokolwiek Potem mam Khazia , Luciana Mogę jeszcze uznać J4 lub Maokaia. Napiszcie co o tym sądzicie. Głównie zależy mi na opinii na temat Jayca Pozdrawiam *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIneNinja Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Poczekaj do patcha 4.19 i zobaczysz jak tam twój Jayce się ma. Polecam mao + Mega tank + heal z pasywki + dobry top, supp i jungler + ulti = każdy tf wygrany + mocne cc - słabo w early - manożerny kosmicznie - brak escape beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19adis20 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Poczekam na jeszcze na opinię innych *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na tą chwilę najlepiej kupić Lucka. Bardzo dobry na lane, w trakcie TF i w każdej fazie gry. Możesz ew. zakupić Jayce, jest on teraz bardzo dobry na midzie, ale możliwe że zostanie osłabiony :/ Ja bym lepiej się wstrzymał z tym Jayce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jajko nerfik w next pachu.Ja Ci polecę Maokaia Plusy Bóg TFów Bardzo dobry sustain dzięki pasywie. Duże obrażenia Łatwo się nim zabija, gdyż posiada roota (unieruchomienie) Tanky Jest drzewem Minusy Manożerny w early, ogółem słaby początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19adis20 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A co sądzicie o Khaziu ? >.> *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szelkoffy Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @19adis20Co patch nerfy, ale wciąż silny, tak samo duży sustain z W, łatwe ganki dzięki E, no i duży DPS dzięki Q, ulti też świetne, by uciec, czy też zgankować z ukrycia, no ale jak napisałem, ciągle go osłabiają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19adis20 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Sam już nie wiem, boże *.*Lajk mile widziany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIneNinja Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Kha zix to bestia nie do znerfienia, bierz maokaia, teraz jest w rotacji to zagraj nim i zobaczysz, że żadne korniki ci nie zaszkodzą (ehehehehehe) beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.