ciapciak126 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 TAK JAK W TEMACIE I NA WSTĘPIE PISZĘ "SORKI,ŻE PRZEKLINAM I PISZE DUŻĄ CZCIONKĄ ALE MAM TOTALNĄ SPINE NO K***A." Ku*wa grałem z taką fiorą ,co miała totalnego hacka na ult 1 lvl a dokładnie : https://www.youtube.com/watch?v=Snc3sumyGL4 coś takiego... co to ku*wa mać jest i dlaczzeo rito nic z tym nie zrobi !!! ? a teraz drugie pytanie ... czy ktoś wie co to za hack i czy jest za to ban ? trzecie pytanie ktoś może go udostępnić ? Byłem gold 1 i przez taką j***** fiore przegrałem bo była w enemy team... i jestem gold 2 K***A MAĆ Pomogłem daj +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiNiM Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 niema za to bana bo jest to błąd spoobowany przez ashe więc grająca fiora niemoże nic zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr. Onkolog Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Po 1. To nie była wina fiory tylko ashe (chyba, że grali duo) Po 2. Hack ten na dobrą skalę istnieje dopiero od wczoraj, więc się nie dziw, że Riot niz z tym nie zrobił. Po 3. Wystarczy nagrać powtórkę, a ashe dostaje instabana. Po 4. Nie wiem jak trzeba być zjebanym, żeby ragować tutaj na forum, że przegrałeś przeciwko cheaterowi po czym samemu chcieć zacząć tego cheata używać xDD @Edit Jak bardzo nie chcesz trafić na taką osobę, to po prostu zbanuj ashe na rankedzie i po sprawie. Lecze raki w soloq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fanboj disa Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 I tak nie wbijesz platyny, nawet nie proboj Ten ból dópy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daxsior Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 To po prostu jest tak, że jak jest ashka i fiora np. W jednym teamie to jest ten bug, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @daxsior Jeśli ashe ma LeagueSharpa, i jest w tym samym teamie co fiora, to ashe z odpowiednim exploitem daje poszczególnym teammaterom takie "buffy", jak np. zamiast aa branda to brand bije z ulta . by @Ziółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daxsior Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @Rorschach co to LeagueSharp? Jestem zielony w "hackowaniu" w lolu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therd aka Front Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @Rorschach co to LeagueSharp? Jestem zielony w "hackowaniu" w lolu ;p Program "wstrzykujący" do lola skrypty które teoretycznie za Ciebie farmią, grają, kontrolują mape, unikają skili no praktycznie wszystko. A to coś z ulti fiora i ultiami branda w auto atakach, to nic jak kolejny skrypt ktory wykorzystuje pewien błąd z ashe. Zrobilo sie glosno wiec niedlugo zobaczymy zablokowaną ashe i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daxsior Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Czyli nie będzie można grać ashką? Jak tak to smuteq bo to mój main i najlepsze mam nią staty na rankedach ;/ Soecjalnie się pytam, aby czegoś takiego nie zrobić :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis6300 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Czyli nie będzie można grać ashką? Jak tak to smuteq bo to mój main i najlepsze mam nią staty na rankedach ;/ Soecjalnie się pytam, aby czegoś takiego nie zrobić :/ Nie możesz grać ashką tylko wtedy gry grasz z odpalonym League Sharp'em. //Mamy od tego dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daxsior Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ok, dzięki :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pazdziochowaa Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 jak was czytam to się śmiać chce nie ma za to bana ? walnijcie się w łeb za przeproszeniem jak grasz np fiora + ashe nie bd miała ulta na 1 lv i bez cd chyba że ashe ma pobranego hacka gdyż ult ashe robi ,,furtke,, dla tego hacka i za to jest BAN dla np fiory czy branda itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taedium Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Riot i tak w końcu się tym zajmie, jak zawsze. Trzeba tylko czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saveti Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Riot i tak w końcu się tym zajmie, jak zawsze. Trzeba tylko czekać. Tylko najpierw muszą znerfić postacie i dodac nowe skiny. Poczekamy 2 lata ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TroLLu. Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Już naprawili to Ponoć bug ten działa tez z jaxem i vayne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Niby naprawili. Ale banicja poleci Imo takie rzeczy nie powinny się dziać w takiej grze, ale co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therd aka Front Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Niby naprawili. Ale banicja poleci Imo takie rzeczy nie powinny się dziać w takiej grze, ale co zrobić To jest gra, coś co stworzył jakiś mądry człowiek. Logiczne ze moze znalezc sie ktoś mądrzejszy, badz poprostu ktos kto znajdzie niedociagniecie i wyciagnie z tego korzysci. Tak samo jak kazde zabezpieczenie mozna zlamac tak samo jest z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.