MrJohn1997 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mam problem otóż nie działa mi otherdrop na 1.7.2 i znacie jakiś plugin żeby to ogarnąć( i prosiłbym od razu o linka do pobrania) Albo jak ktoś ma skrypt na drop ze stone i może udostępnić to będę bardzo wdzięczny Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeroseQGaming Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wpisz w google : Skrypt na drop ze stone minecraft Jest tam ich pełno a niektóre są całkiem fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJohn1997 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 dzięki ale ja bym wolał jednak plugin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrMIXKRIPL Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 eastDrop autorstwa _const MyDrops autorstwa HugoZar Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL Tu nic nie ma, nawet kropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJohn1997 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Podrzuciłby mi ktoś gotowy config z eastdrop'a bo mnie krew już zalewa co coś dodam to nie działa wszystko a jak przywracam to poprzedniego stanu nadal nic więc bym bardzo prosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatyczaQPL Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Polecam ci serdecznie mój SKRYPT na drop ze stone. łapaj DL z pastebina: http://pastebin.com/meQ3U7R0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJohn1997 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 dzięki ale eastdrop ten config chciałbym jeszcze ustawi mi go ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.