Faldhor Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 opłaca się kupić ja z przeceny ? Trochę nią zaczynam grać, ale czy w ogóle opłaca się ją kupować w tej przecenie skoro gram tylko normale nią na razie ? w sumie z 975RP na 487RP to spora zniżka i tylko z tego powodu bym ją kupił :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReLoUPL Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dragonslayer i tak najlepszy, ale ten skin niczego sobie, za 487 rp mozna kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naturus Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 jak mozna Ci doradzic skoro Ty nawet nie wiesz czy nia grac bedziesz? a kup, dobry champ a i to ladne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 W miarę fajny skin, spoko art, dobrze wygląda w grze. Dodatkowo na przecenie więc ja bym kupował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faldhor Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ah kupie. Raz sie żyje #yolo #słuueg #dużoerpe 8| Dziena koledzy za helpa. Macie lajki mam dobry humor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.