Rorschach Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam, dzisiaj grając sobie na spell disablerze, picknąłem ashe, no i wszystko ładnie śmiga, ALE enemy ZAWSZE ma na mnie wizje (widzi mnie po prostu cały czas na mapie), no i moja postać ma straszne lagi, cofie sie jakby itp, jakbym miał 125215 pingu, wszystko ok tylko ta postać ma lagi.. też tak macie? by @Ziółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaariel Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak, tylko moja postac sie laguje raz na jakies 20 minut. Czasem trace polaczenie na 2-3 sec Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Będzie może naprawiane to? jakieś info ? by @Ziółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiNiM Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @Rorschach tak napawią to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A mam pytanie, bo mój brat by wziął ashe na rankedzie (on na noob koncie ja grałbym na main), i grałbym fiorą, i czy dostałbym bana za to bugowanie fiorą? by @Ziółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A mam pytanie, bo mój brat by wziął ashe na rankedzie (on na noob koncie ja grałbym na main), i grałbym fiorą, i czy dostałbym bana za to bugowanie fiorą? Nie powinieneś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronz smurf Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Co do tej wizji enemy na Ciebie to jest przez to, że mają twoje Q w bonusach i przez to są chyba "widziani" jako sojusznicy. Nie znam się ale tak to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie powinieneś. Ryzykować czy lepiej nie ? by @Ziółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Co do tej wizji enemy na Ciebie to jest przez to, że mają twoje Q w bonusach i przez to są chyba "widziani" jako sojusznicy. Nie znam się ale tak to wygląda. Nie tylko. Wizja jest spowodowana także tym, iż istnieje coś takiego jak "ulepszony disableskill" chodzi o to że bonus ashe "Q" dostają także enemy turrety oraz laser . Turrety, miniony, laser przeciwników nic nie będzie robił ashe, jednak enemy będą widzieć naszą postać. Ryzykować czy lepiej nie ? Nie mam pojęcia jak RIOT zareaguje na duo grane specjalnie pod free win'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rorschach Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie tylko. Wizja jest spowodowana także tym, iż istnieje coś takiego jak "ulepszony disableskill" chodzi o to że bonus ashe "Q" dostają także enemy turrety oraz laser . Turrety, miniony, laser przeciwników nic nie będzie robił ashe, jednak enemy będą widzieć naszą postać. Nie mam pojęcia jak RIOT zareaguje na duo grane specjalnie pod free win'a. Czyli nie można grać tak duo? Wątpie, aby riot sprawdzał kto z kim grał duo i po co. by @Ziółko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniu07 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 i c**j ci do papy, ciota jestes na exploitach ahahha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecu. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 i c**j ci do papy, ciota jestes na exploitach ahahha MPCForum Forum głównie o cheatah i hackach a ty nadal pierdolisz o tym że ktoś ich używa. Co do tematu sam też mam lagi na tym exploicie strasznie to denerwuje ma ktoś info czy autorzy coś z tym zrobią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raise the Phend Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Lagi nie są przypadkiem przez to, że wysyła zmodyfikowane pakiety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.