Skocz do zawartości

Lagi + visible ashe dla enemy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, dzisiaj grając sobie na spell disablerze, picknąłem ashe, no i wszystko ładnie śmiga, ALE enemy ZAWSZE ma na mnie wizje (widzi mnie po prostu cały czas na mapie), no i moja postać ma straszne lagi, cofie sie jakby itp, jakbym miał 125215 pingu, wszystko ok tylko ta postać ma lagi.. też tak macie?

2whgg21.png

by @Ziółko.

Co do tej wizji enemy na Ciebie to jest przez to, że mają twoje Q w bonusach i przez to są chyba "widziani" jako sojusznicy. Nie znam się ale tak to wygląda.

Nie tylko.

Wizja jest spowodowana także tym, iż istnieje coś takiego jak "ulepszony disableskill" chodzi o to że bonus ashe "Q" dostają także enemy turrety oraz laser :).

Turrety, miniony, laser przeciwników nic nie będzie robił ashe, jednak enemy będą widzieć naszą postać.

Ryzykować czy lepiej nie ?

Nie mam pojęcia jak RIOT zareaguje na duo grane specjalnie pod free win'a.

QUhIR7.png

Nie tylko.

Wizja jest spowodowana także tym, iż istnieje coś takiego jak "ulepszony disableskill" chodzi o to że bonus ashe "Q" dostają także enemy turrety oraz laser :).

Turrety, miniony, laser przeciwników nic nie będzie robił ashe, jednak enemy będą widzieć naszą postać.

Nie mam pojęcia jak RIOT zareaguje na duo grane specjalnie pod free win'a.

Czyli nie można grać tak duo? Wątpie, aby riot sprawdzał kto z kim grał duo i po co.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Lagi + visible ashe dla enemy   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...