mieczos Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jak zainstalować n mod. Mam pirata terrari z góry mówie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSnake Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tutaj jest wszystko opisane http://www.terrariaonline.com/threads/release-n-terraria-mod-rpg-and-action-mode-quests-races-events-and-others.88272/ |Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczos Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tutaj jest wszystko opisane http://www.terrariaonline.com/threads/release-n-terraria-mod-rpg-and-action-mode-quests-races-events-and-others.88272/ nie mogę zainstalować modyfikacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emo2 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Albo coś źle robisz, albo jest to spowodowane twoją wersją piracką. Wyskakuje ci jakiś błąd ? Opowiedz po kolei jak go instalujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczos Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Albo coś źle robisz, albo jest to spowodowane twoją wersją piracką. Wyskakuje ci jakiś błąd ? Opowiedz po kolei jak go instalujesz. no właśnie nie wiem jak zainstalować czytam krok po kroku jak zainstlawoać i nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sℓαѕнєя_ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 no właśnie nie wiem jak zainstalować czytam krok po kroku jak zainstlawoać i nie wychodzi Masz piracką wersję gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczos Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Masz piracką wersję gry? przeczytaj całość to się dowiesz (tak mam pirata) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSnake Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Oto co musisz zrobić: 1. Pobierz moda na twoją wersję ze strony. 2. Pobierz Game Lunchera, wrzuć do folder z grą i zainstaluj. 3. Wypakowane pliki z moda wrzuć do folderu z grą. 4. Uruchom Terrarię (powinno wyświetlić się okno Game Lunchera). 5. Kliknij Add App i wybierz N Terraria.exe 6. Możesz grać (za każdym razem gdy uruchomisz Terrarię otworzy ci się okno Game Luncher. Kliknij tam w N Terraria). |Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczos Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 pisze mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSnake Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 @mieczos Kiedy wyskakuje ten Error? |Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hinar Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Brakuje pliku steam_api.dll który jak się można domyślić po nazwie, nie jest potrzebny w pirackiej wersji, więc nic dziwnego że go nie masz.Każdy brakujący plik .dll można łatwo (i legalnie) ściągnąć z Internetu i wrzucić do głównego folderu gry (albo system32) natomiast czy to rozwiąże twój problem dopiero się przekonamy. Linku nie podaję bo nie mam zwyczaju pomagać piratom, powiem tylko żebyś uważał na tych stronach bo jest pełno fałszywych linków i adwaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanTobi Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Albo szukaj sobie biblioteki albo kup terrarię na steam :P dwa dobre rozwiązania... chyba niedawno znowu była promocja... to mogłeś kupić za chyba 2Euro... ale mogę się mylić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczos Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 @mieczos Kiedy wyskakuje ten Error? przy włączaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSnake Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Jedynym sposobem jest kupno Terrarii albo pobranie pliku .dll |Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabi0 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Sciagniecie biblioteki nic nie da, sprawdzilem i wyskoczy okno, ze trzeba gre przez steam uruchomic //Edit (dziala jesli masz inna gre na steam) Jedyny sposób to oszukanie Steam, tj. wgrywasz n terraria mod do innej gry ze Steam (dla przykładu ja wgrałem do Counter Strike: Global Offensive) i zamieniasz nazwe pliku "NTerraria" na "csgo", odpalasz csgo przez Steam i działa mod :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczos Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @tabi0 możesz tak jaśniej to opisać proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSnake Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 @mieczos 1. Pobierz moda na twoją wersję ze strony. 2. Pobierz Game Lunchera, wrzuć do folder z jakąś grą, którą masz na Steam (może być Free to Play). 3. Wypakowane pliki z moda wrzuć do folderu z grą. 4. Zmień nazwę N Terraria.exe na nazwę pliku .exe w folderze z grą. 5. Uruchom Game Lunchera 6. Kliknij Add App i wybierz nazwę gry, do której wrzuciłeś N Terraria. 7. Możesz grać (za każdym razem gdy uruchomisz Terrarię otworzy ci się okno Game Luncher. Kliknij tam w nazwę gry). Przynajmniej ja to tak zrozumiałem |Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieczos Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 @mieczos 1. Pobierz moda na twoją wersję ze strony. 2. Pobierz Game Lunchera, wrzuć do folder z jakąś grą, którą masz na Steam (może być Free to Play). 3. Wypakowane pliki z moda wrzuć do folderu z grą. 4. Zmień nazwę N Terraria.exe na nazwę pliku .exe w folderze z grą. 5. Uruchom Game Lunchera 6. Kliknij Add App i wybierz nazwę gry, do której wrzuciłeś N Terraria. 7. Możesz grać (za każdym razem gdy uruchomisz Terrarię otworzy ci się okno Game Luncher. Kliknij tam w nazwę gry). Przynajmniej ja to tak zrozumiałem a czy byś mógł nakrćcić filmik jak to robisz poniewarz mi to nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shejkusek Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.