MIneNinja Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam, gram dość sporo Yasuo, w sensie teraz przestałem, ale mam zamiar do niego wrócić. Jak się ma teraz w mecie nasz pokutnik? Słyszałem o jakiś nerfach. Nadaje się jeszcze do grania? beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Na low ELO, ludzie nie wiedzą jak go counterować więc spokojnie możesz nim grać. Pogorszyli mu early game, ale to specjalnie nic nie zmienia. Nadal na 6 lv bez problemu radzi sobie z innymi champami. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIneNinja Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dzięki ziomek, właśnie zauważyłem, że jakoś wolniej biega, ale to nie robi różnicy. + i cls. beka z bronzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.