Tunderek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam Mam problem, ze zbrojami z tego tematu : http://metin2zone.net/index.php/topic/13816-regalo-set-armaduras-dragonus-2-set-finished/ Wgrałem wszystko ładnie, do mysql też dodane, ale jak wchodzę do gry, ikony, nazwę wszystko jest poprawnie, problem się zaczyna gdy chcę założyć ją, wtedy mam gołą klatę, jakby nie czytało tekstury, dodałem oczywiście do pc i pc2 wszystko, w GR2 mam takie coś: Więc tam do plików pc i pc2 do ymir work'a dodałem ryen_armaduras/set2/ i te wszystki pliczki sysser mi nie pluje błędami, a w roocie : sharpeindex się zgadza z value3, więc w czym może leżeć problem ? Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ShapeDataCount Ci się nie chciało zmienić leniu. Odnośnik do komentarza
Tunderek Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Zmieniłem na 113, ale to wcześniej więc w czymś innym leży błąd :c Odnośnik do komentarza
Tunderek Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ref... PS. wydaje mi się że mam problem z msm, ponieważ dodałem wpisy z runicznej zbroi, i jej też mi nie czyta, w czym jest problem ?! ShapeDataCount mam zmienione na 200 ! Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ShapeIndex nie może się powtarzać i musi być ta sama liczba w value3 w cliencie (item_proto). Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Tunderek Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A jeśli w item_proto clientowym mam 4 nowe zbroje i każda o value3="401" to jest dylemat ? @E69 i tak na przyszłość czytaj całość Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 A jeśli w item_proto clientowym mam 4 nowe zbroje i każda o value3="401" to jest dylemat ? @E69 i tak na przyszłość czytaj całość Każda zbroja pobiera zawartość value3 z plików .msm Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Tunderek Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W game od terenzo, lub gdzieś indziej nie ma limitu ShapeDataCount, bo ustawiłem 200, ale mi wgl nie wczytuje jej.. a wszystko poza tym się zgadza :/ Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 W game od terenzo, lub gdzieś indziej nie ma limitu ShapeDataCount, bo ustawiłem 200, ale mi wgl nie wczytuje jej.. a wszystko poza tym się zgadza :/ Ty robisz gdzieś błąd,a ShapeDataCount ma limit,i tym limitem jest ta liczbą którą tam ustawiasz. Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Tunderek Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Gdzie może być błąd ?, przecież zamknięte { } i już się denerwuje :/ Odnośnik do komentarza
E69 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Polecam zapatrzeć się w poradnik,są na forum i robić to według niego,bo ja wróżbitą Maciejem nie jestem i nw gdzie błąd robisz. Skoro tylko widzę ss z pliku .msm Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę! Odnośnik do komentarza
Tunderek Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Jest jakiś problem z value3, ponieważ podmieniłem za niebiana i wszystko pięknie działało, a zmieniłem znów na 402 i jest tylko klata :/ Odnośnik do komentarza
Tunderek Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Reff pomoże ktoś ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.