watala Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam Używałem Refboosta i gdy chciałem sam zagrać ekran był mały i ustawiony inaczej, Jak mogę przywrócić przed używaniem żeby za każdym razem poustawiac wszystko od nowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeeideex Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Usuń folder game.txt z folderu Config Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wejdź do: Dysk:\Riot Games\League of Legends\Config I usuń plik game.cfgPo ponownym uruchomieniu powinno być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august4 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 nie pomaga na nowym refboostcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Authentic1908 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 G****o prawda. Mi działa http://www.speedtest.net/my-result/4231572124 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xman123 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Usuń cały folder config. Mi pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondikk Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Boże kochany, po odpaleniu RefBoost'a aplikowany jest nowy config, stary zmienia nazwę na game.cfg.backup, wystarczy usunąć plik game.cfg, i zmienić nazwę game.cfg.backup na game.cfg i gotowe, mamy nasz stary config! Folder lola ---> Config ---> Game.cfg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 nie pomaga na nowym refboostcie Musi działać.. po usunięciu configa wgrywa się nowy plik po uruchomieniu gry i nie ma opcji, żebyś miał znowu mały ekran, zapewne znowu użyłeś programu, bądź jest on aktywny i masz małe okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.