WielkiBananPL Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 [b] Nazwa rzeczy:[/b] Minecraft[b]Metoda kontaktu:[/b] skype: kacperpoprawa albo forum PW[b]Opis rzeczy:[/b] Sprzedaje konto minecraft oczywiście premium, ponieważ ta gra jest już dla mnie przeżytkiem a chcę kupić cs:go. Ew. moge wymienić za konto/key go.[b]Oczekiwana/oferowana cena:[/b] 34zł[b]Zdjęcia/inne informacje:[/b] Jedyne metody płatności: PayPal, przelew, ew. PSC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WielkiBananPL Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 reeef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WielkiBananPL Opublikowano 2 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos11 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 jaki nick ? bo przejrzałem ponad 30 ofert i nigdzie fajnego nie było + czy konto prywatne ? TEMAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.