kapim1910 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jeszcze dwie godziny teamu wszystko było w porządku, a teraz podczas włączania refboosta wywala mi błąd 'Program RefboostUpdater przestał działać'. Wy też tak macie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Usuń poprzedni i wykapuj nowy może to pomoże // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapim1910 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapim1910 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Już wiem jak to naprawić Po prostu wystarczy usunąć folder Refboost z %appdata% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kogut546 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja mam podobny problem że przestało działać gdy próbuje uruchomić program :/ Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rahiim Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja mam podobny problem że przestało działać gdy próbuje uruchomić program :/ Proszę o pomoc Kolega napisał jak to zrobić. Klikasz start < uruchom < wpisujesz %appdata% < usuwasz folder Refboost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dageroo Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Kolega napisał jak to zrobić. Klikasz start < uruchom < wpisujesz %appdata% < usuwasz folder Refboost Nie zawsze to działa. Na przykład mi wystarczyło wyłączyć kompa na około 30 minut i już działało ... // "Nie zwracam uwagi na to, co ludzie mówią na mój temat, nie czytam gazet, ani magazynów.Każdy ma prawo do własnego zdania" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.