Mordur Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 https://www.youtube.com/watch?v=hLBPfYjV45cDaj znać jeśli Ci się podoba =). Wyraź swoją opinię! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza
.avaterys_ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Komercja i tyle. Jak już coś remixujesz, to nie taką komercję... Wrzuć chłopie jakiegoś Hardwella, Tiesto, Armina van Buurena. To, co remixujesz to nie jest muzyka klubowa. Nie jest. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Moim zdaniem trochę kiepski. Nie mniej jednak nie znam się na remix'ach więc ciężko mi sprawiedliwie ocenić. Mi się jednak nie podoba. :P Odnośnik do komentarza
LubieZielone Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 od 1:00 dało mi ciarek ale reszta kiepska jest taka szybkość nie pasuje do tej piosenki ;P Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Najlepsze w 'remixie' jest pani w tle. Co do samego remixu to kiepski, jeżeli chcesz jakoś się wyróżnić w tej branży to długa droga Cię czeka. Odnośnik do komentarza
Gabrielek Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Komercja i tyle. Jak już coś remixujesz, to nie taką komercję... Wrzuć chłopie jakiegoś Hardwella, Tiesto, Armina van Buurena. To, co remixujesz to nie jest muzyka klubowa. Nie jest. TEN KOLEŚ KOLEJNA LEGENDA Najpierw przekonuje jaki to Garrix nie jest genialny w tamtym temacie o DJ Magu a teraz to xDD Ten tu kolega co zrobił remix nie robi komercji bo na tym nie zarabia, nawet nie podpisuje tego remixu pod siebie(brak przydomka przy remixie itp.) Dalej, jeżeli chcesz być jak ten słynny TAITO nie polecam Ci tej drogi, wszędzie te jego "pompki" są gnębione. Tylko Polacy słuchają tego gatunku muzyki elektronicznej i tak jej fenomen się kończy. Zróbmy akcje - Stop robieniu "pompek" Super usuwanie sygnatur bez info. Odnośnik do komentarza
╰☆╮NeTsoN ™╰☆╮ Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Ujdzie w tłumie moze byc . ,,Bo najlepiej gra się zespołowo,, Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.