kravter Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 witam mam problem z ca mianowicie, ciagle mam co pare sekund male zwiechy albo scinki. Nie wazne czy to na min czy max grafie. czesto tez wlacza mi sie runda bez glosu albo mam tylko odglos biegania (sapanie) nic wiecej. stery mam aktualne. Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Laptop czy PC? Odnośnik do komentarza
kravter Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 pc dodam ze jak kiedys gralem to nie mialem nawet jednego laga (net 1 mb mialem) teraz net 10 i sie tnie ale co ciekawe kiedy zainstalowalem i wlaczylem to przez godzine wszystko bylo dobrze, po ponownym wlaczeniu kompa cos takiego sie zaczelo dziac ;/ Odnośnik do komentarza
kravter Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 pomoze ktos? bo tak sie grac nie da ;/ polowa moich zgonow to przez to gowno wlasnie :/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.