dzbanee Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witom serdecznie. Kiedy dokładnie kończy się sezon 4, i rozpocznie się rozdawanie nagród za posiadaną dywizje? ( Skiny , Obrambówki , Avatary ) Kazdy wie ocb (; I 2 pytanie . Czy wie ktoś może, czy rankedy podczas tego etapu wynarodzenia bd wyłączone tak jak to było w sezonie poprzednim, a jak wgl wyłączą te rankedy, to wiadomo na ile? Z tego co pamiętam z S3 na S4 , rankedów nie było około 2 tyg. Z góry dzięki, 3majta się ( ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Sezon 4 kończy się 11 listopada - nagrody powinny być rozdane to tygodnia - dwóch po końcu sezonu. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FMS aka eSej Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Rankedy pewnie wylacza na max jeden dzien ;x zeby rozdac nagrody.W pre-sezonie bedziesz mogl grac ranki bez obawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Rankedów nie będzie przez kilka godzin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Die Young Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Rankedy będą wyłączone równo o godzinie 24 na parę godzin i tyle chyba wszyscy wytrzymają i się bynajmniej wyśpią , a potem rankedy bez obaw będziesz mógł grać . Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi14 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Sezon kończy się 11 listopada o godzinie 3 czasu polskiego, wtedy kolejki rankingowe zostaną wyłączone na jakiś czas by rozdać nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelGamer Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Dzięki ALL za info bo nie do końca wiedziałem, czy będzie można grać rankedy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.