Rayso. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Hej, jeżeli nie posiadam Morgany na koniec sezonu, to czy dostanę ją razem z skinem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haylash Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak, dostaniesz ją razem ze skinem. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekMaz Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tak, chyba że otrzymasz blokade od RIOT tak jak to zapowiadali za Toxic wtedy nie dostajesz nagrody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Die Young Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No wiesz blokada od RITO robi dużo , a wtedy skina nie będzie : )) . Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picus00 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Ktoś do ich firmy (rito) wpuścił wirusa ebole także cebulaczki cieszcie sie skinami #confirmed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi14 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jasne, dostajesz skina + postać, jeżeli jej nie posiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.