skiller567 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witajcie! Dziś pokaże wam jak zmienić tekst w pluginie Skript, który wyświetla się przy wejściu i wyjsciu z serwera. Domyślnie: Player joined the game. Player left the game. 1. Robimy nowy dokument tekstowy. 2. Otwieramy za pomocą Notepad++. 3. Piszemy: on join: set join message to "Tu piszemy wiadomość na wejście" on quit: set leave message to "Tu piszemy wiadomość na wyjście" Pamiętajmy, że wcięcia robimy klawiszem "Tab"! Wiadomość piszemy między "" ! Aby na tej wiadomosci był napisany nick musimy wstawic %player% tam gdzie chcemy mieć nick! Przykładowo: on join: set join message to "&eGracz &7%player% &ewszedl na serwer!" on quit: set leave message to "&eGracz &7%player% &ewyszedl z serwera!" To wygląda jakoś tak: Gracz Gostek wszedl na serwer! Gracz Gostek wyszedl z serwera! Pomogłem? Cieszę się Uwaga! "on join" piszemy od początku linijki! Ta reklama to psuje! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Według, mnie przyda się początkującym Ps: Popraw ten błąd.. pokaże* nie pokarze Odnośnik do komentarza
skiller567 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Według, mnie przyda się początkującym Ps: Popraw ten błąd.. pokaże* nie pokarze Ups. ;P Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.