BLOCKBUSTER Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 no elko czy oplaca sie grac armor penami na lee? chodzi mi o topa i jungle i jakie wy preferujecie runki pod lee jungla i top dzieki pzdr, brazy i silvery nie wypowiadajcie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLOCKBUSTER Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 same silvery i brazy na tym forumku co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Można grać armor peny na markach, ale ja preferuję ad. Quinty - ad Marki - ad Seale - armor/ armor per level Glyphy - cdr jeśli grasz na ad lub w jungli/ mr/mr per level jeśli grasz na jakiegoś ap na topie. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hg123 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 lee 5% cdr, 4 mres, 15 dmg, reszta arm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.