Kompanoa155 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Siema Chciałbym zapytać o najlepsze postacie, które najlepiej współpracują ze skryptami i poproszę o linki do nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdixxDD Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Sam potestuj co jest dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompanoa155 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 No testuje testuje ale nie bardzo mi to wychodzi. Chciałbym mieć już najlepsze, sprawdzone skrypty. Zależy mi najbardziej na skrypcie do Katariny, Akali i Zeda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol49 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Masz temat podpięty... Kata - sfkatarina akali - royalrapidakali zed - ultimate carry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kompanoa155 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 nie ma sfkatariny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol49 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 to trikatarina, masz problemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzytamWypociny Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Siema Chciałbym zapytać o najlepsze postacie, które najlepiej współpracują ze skryptami i poproszę o linki do nich. bo ci każdy po 3 skrypty do kazdej linii i postaci bedzie dawac sam sobie znajdz na forum joduska.me top kurisu riven ryze od eskora/ lighting ryze mid xerath only ew. syndra od eskora adc - marksman jungle kurisu riven stoned amumu master of lee sin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniu07 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ucz sie na botach pizdeczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e0n Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ucz sie na botach pizdeczko Po co więc " Pizdeczko " przeglądasz to forum ? Wieczna Susza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.