Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wygrać cięzkie rankedy?

yellowtky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coraz częściej trafiam na rankedy, gdzie trafiam na ludzi, którzy zazwyczaj grają dosyć słabo i mam problem z wygraniem takiego meczu. Zabije zazwyczaj z dwóch i to tyle co mogę zrobić. Często także (po stronie CT) zostaje 1 na 4 - ciężko mi to wygrać. Co mogę zrobić w takich sytuacjach? Jak próbować wtedy grać?

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

Radze znaleźć ci team z którym będziesz grał , ja z moimi ziomkami z realnego życia gramy razem juz rok, aktualnie jestem GLOBAL ELITE oni to samo, albo SUPREME a jaką masz range ? strzelam ze sreberko

Opublikowano

Coraz częściej trafiam na rankedy, gdzie trafiam na ludzi, którzy zazwyczaj grają dosyć słabo i mam problem z wygraniem takiego meczu. Zabije zazwyczaj z dwóch i to tyle co mogę zrobić. Często także (po stronie CT) zostaje 1 na 4 - ciężko mi to wygrać. Co mogę zrobić w takich sytuacjach? Jak próbować wtedy grać?

"Co zrobisz jak nic nie zrobisz". Pozostaje znaleźć Ci team, z którym będziesz grał i np. gadał na TS3 lub innym komunikatorze głosowym. Pamiętaj - dobre i szybkie info to połowa sukcesu. 

Opublikowano

Równie dobrze twój temat mógłby nazywać się "Jak wygrywać rankedy"

Jako że jest to idiotyczne pytanie odpowiem Ci równie idiotycznie "zabić przeciwników i wygrać 16 rund". 

Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi :).

Bish_holo.gif

Opublikowano

Najlepiej będzie jak poszukasz teamu, bądź innych znajomych, którzy mają podobną dywizje do Twojej - są takie tematy na forum. Jeżeli grasz 1v4 to save'uj broń, bo po co ją tracić, chyba że masz jakiegoś flasha/smoke, a przeciwnicy są obici i masz pewność że ich wybijesz. Jednak najlepsze rozwiązanie to granie w kilka osób, gdzie masz pewność że nie dostaniesz afka czy też trolla, możecie także spokojnie się dogadać, kiedy wrzucać smoke/flasha. Sam kiedyś grałem bez znajomych/teamu i trafiałem na afki, a teraz bez teamu to nawet nie wchodzę do lobby.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...