yellowtky Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Coraz częściej trafiam na rankedy, gdzie trafiam na ludzi, którzy zazwyczaj grają dosyć słabo i mam problem z wygraniem takiego meczu. Zabije zazwyczaj z dwóch i to tyle co mogę zrobić. Często także (po stronie CT) zostaje 1 na 4 - ciężko mi to wygrać. Co mogę zrobić w takich sytuacjach? Jak próbować wtedy grać? i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Best Tyran Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Radze znaleźć ci team z którym będziesz grał , ja z moimi ziomkami z realnego życia gramy razem juz rok, aktualnie jestem GLOBAL ELITE oni to samo, albo SUPREME a jaką masz range ? strzelam ze sreberko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sℓαѕнєя_ Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Coraz częściej trafiam na rankedy, gdzie trafiam na ludzi, którzy zazwyczaj grają dosyć słabo i mam problem z wygraniem takiego meczu. Zabije zazwyczaj z dwóch i to tyle co mogę zrobić. Często także (po stronie CT) zostaje 1 na 4 - ciężko mi to wygrać. Co mogę zrobić w takich sytuacjach? Jak próbować wtedy grać? "Co zrobisz jak nic nie zrobisz". Pozostaje znaleźć Ci team, z którym będziesz grał i np. gadał na TS3 lub innym komunikatorze głosowym. Pamiętaj - dobre i szybkie info to połowa sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoodIdeaa Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Równie dobrze twój temat mógłby nazywać się "Jak wygrywać rankedy" Jako że jest to idiotyczne pytanie odpowiem Ci równie idiotycznie "zabić przeciwników i wygrać 16 rund". Drogi Moderatorze, za nim ponownie usuniesz moją sygnaturę daj mi znać za co, bo tak się nie robi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miksterek Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Teamplay i skill. Tylko tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Coraz częściej trafiam na rankedy, gdzie trafiam na ludzi, którzy zazwyczaj grają dosyć słabo i mam problem z wygraniem takiego meczu. Zabije zazwyczaj z dwóch i to tyle co mogę zrobić. Często także (po stronie CT) zostaje 1 na 4 - ciężko mi to wygrać. Co mogę zrobić w takich sytuacjach? Jak próbować wtedy grać? Najlepiej będzie jak poszukasz teamu, bądź innych znajomych, którzy mają podobną dywizje do Twojej - są takie tematy na forum. Jeżeli grasz 1v4 to save'uj broń, bo po co ją tracić, chyba że masz jakiegoś flasha/smoke, a przeciwnicy są obici i masz pewność że ich wybijesz. Jednak najlepsze rozwiązanie to granie w kilka osób, gdzie masz pewność że nie dostaniesz afka czy też trolla, możecie także spokojnie się dogadać, kiedy wrzucać smoke/flasha. Sam kiedyś grałem bez znajomych/teamu i trafiałem na afki, a teraz bez teamu to nawet nie wchodzę do lobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.