Hi I'm Gosu Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Siema mam ponad 3mln hajsu^^ chciałbym kupić samochodzik klasy S/A/B ale nie wiem jaki się opłaca i jakie części do niego wziąść, Bo łatwo coś stracić, a trudniej docenić. Więc nie pisz i nie dzwoń. Już nie rośnie tętno. I wszystko mi jedno. Ty to, tylko przeszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaroni. Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Do klasy S teraz wchodzi chyba tylko Ford Mustang Boss 12', którym za dużo raczej nie ugrasz. Do klasy A możesz zakupić Lamborghini Murcielago lub Porsche 911 GT2 (996) Do klasy B na czyste(bez powerupów) wyścigi dobra będzie Mazda Rx-8 i w sumie dobre też powinno być BMW 1 Series M Coupé. Setupy: BMW 1 Series M Coupé.Silnik: ŻółtyTurbo: Żółte / NiebieskieSkrzynia: Zielona / ŻółtaZawieszenie: CzerwoneHamulce: NiebieskieOpony: Żółte Ford Mustang Boss 302 '12Silnik: ŻółtyTurbo: Żółte / NiebieskieSkrzynia: Żółta / ZielonaZawieszenie: NiebieskieHamulce: ZieloneOpony: Żółte Lamborghini Murcielago LP640Silnik: ZielonyTurbo: Żółte / ZieloneSkrzynia: NiebieskaZawieszenie: ZieloneHamulce: ŻółteOpony: Żółte / Czerwone Mazda RX8Silnik: Czerwony / ZielonyTurbo: Czerwone / ŻółteSkrzynia: Czerwona / NiebieskaZawieszenie: NiebieskieHamulce: Czerwone / ŻółteOpony: Czerwone / Żółte Porsche 911 GT2 (996)Silnik: ŻółtyTurbo: ŻółteSkrzynia: Czerwona / ŻółteZawieszenie: NiebieskieHamulce: ŻółteOpony: Żółte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D16DD Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 z*******e jest PORSHE !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.