Skocz do zawartości

Wywalanie z koła

Miiriv

Rekomendowane odpowiedzi

Witam szukam pliczków które umożliwią mi wywalanie z koła wiem że jest to na stronie kamera ale szukam innego bo ostatnio spotkałem ziomka który jednym hitem wywalał z koła prawie pod kowala taką miało moc

ma ktoś coś takiego dam like

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

o lol skan sam bym sobie zrobił na pewno nie pobrał bym tego od razu na swojego kompa tylko na jakąś wirtualną maszynę zrobił bym skan i jakby nie było wirusów to dopiero na swojego kompa bym wgrał ...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

o lol skan sam bym sobie zrobił na pewno nie pobrał bym tego od razu na swojego kompa tylko na jakąś wirtualną maszynę zrobił bym skan i jakby nie było wirusów to dopiero na swojego kompa bym wgrał ...

Nic nie zrobisz z tutejszym teamem. Do byle czego już się sapią. Jeśli chodzi o tego hacka, to nie widziałem nigdy takiego co wywala jednym hitem. Ten od KaMeR'a jest jako jedyny, którego widziałem czy też używałem. On także nie jest zły, robisz daggera i spod hitów Ci nikt nie ucieknie praktycznie. 

• 4 tygodnie później...

Dobra to może napiszemy tak szukam wywalanie z koła które będzie działać na modzie bo te od kamera nie ładuje się M1...

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Wywalanie z koła   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...