Mauurycy Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Siemka Na wstępie pisze że nie widziałem gdzie napisać ten temat więc pisze tutaj To tak Szukam Gier na STEAM które są F2P i z których można dostać karty kolekcjonerskie(potrzebuje do wbicia lev na steam ) Odpadają: -TF2 -DI. Epidemic ps.Jest tutaj gdzieś na forum temat gdzie mogę napisać coś w stylu "Dam skiny do cs:go za gift na jakąś grę?" Odnośnik do komentarza
xxXGAJOSXxx Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 http://www.mpcforum.pl/forum/792-inne/ Próbuj tu, a nie łatwiej zamieniać skiny/skrzynie na karty. Przecież 1 karta to zazwyczaj 0,05 € Odnośnik do komentarza
PaTrOL *DG* Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Siemka Na wstępie pisze że nie widziałem gdzie napisać ten temat więc pisze tutaj To tak Szukam Gier na STEAM które są F2P i z których można dostać karty kolekcjonerskie(potrzebuje do wbicia lev na steam ) Odpadają: -TF2 -DI. Epidemic ps.Jest tutaj gdzieś na forum temat gdzie mogę napisać coś w stylu "Dam skiny do cs:go za gift na jakąś grę?" xxx https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0 xD TOP1 FIGHTER MPC https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png Odnośnik do komentarza
Mauurycy Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 LUDZIE !!!! Ja nie chce NIC KUPIĆ!!! ja chce tylko dowiedzieć się jakie gry są F2P i dostane z nich karty... Ps.Każdy post pokroju "Mam karty do cs:go, dużo kart.. Mogę dać za skrzynki/skiny. Jak coś pisz pw na forum" będzie traktowany jako SPAM i zgłaszany Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 I tak musisz coś kupić w grze F2P, żeby dostać w niej karty. Odnośnik do komentarza
LubieZielone Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Warframe , ma chyba 2-4 karty Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wchodzisz w rynek, F2P i zaznaczasz opcje "Karty kolekcjonerskie Steam" i ukazuje Ci się masa gier. Bardzo dobrze nabijasz posty Szkoda tylko że 90% z tej masy gier nie ma tych kart ;d Postów nie muszę nabijać bo one mi nie są potrzebne. Widzę pojęcie masz zerowe. '90%' ? Ok. Nawet nie warto z tobą dyskutować ; ] Odnośnik do komentarza
Mauurycy Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Wchodzisz w rynek, F2P i zaznaczasz opcje "Karty kolekcjonerskie Steam" i ukazuje Ci się masa gier. Bardzo dobrze nabijasz posty Szkoda tylko że 90% z tej masy gier nie ma tych kart ;d Odnośnik do komentarza
kotkowski Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Maurycyt, tylko jest k***a problem że jeżeli gra jest F2P, to karty działają w zupełnie inny sposób, tj: Za każde wydane na tą grę 10 euro dostajesz jedną kartę. Więc niestety sobie nie pofarmisz Best Member Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.