Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samochód do 10,750 SB.

FR4S3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanie, jaki jest najlepszy samochód do 10,750 SpeedBoost'ów ? Chcę sobie jakiś kupić, ale nie mam pojęcia który. Posiadam już Pagani Zonda Cinque, także ten odpada. I jeszcze jakby ktoś mógł, to by mi podał top10 samochodów w grze na Sprinty/Tory.

Opublikowano

W klasie S Zonda Cinque / koenigsegg Agera / koenigsegg CCxR

W klasie A Zonda F / Porsche 911 (997) / Nissan Skyline Nismo 

W klasie B Toyota MR2 / Mitsubishi Eclipse (Elite) / lamborghini Diablo SV

W klasie C Mitsubishi Eclipse (Zwykly) / Toyota MR2 / Mitsubishi Eclipse (Elite)

W klasie D Mitsubishi Eclipse (Zwykly) / Toyota MR2 / Mitsubishi Eclipse (Elite)

Sa to najlepsze auta jakie mozna by wybrac do danych klas 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Zalezy od klasy do jakiej ci auta potrzeba z tych co wymienilem wyżej Zonda F / Nissan Nismo / Toyota MR2 

Z tego co widzialem MR2 i nissmo sa na wyprzedazy to wyrobisz sie ponizej 5k SB za nie wtedy mozesz kupic Porsche GT2 (997) 

Nissmo bedzie dobre na dluzsze trasy a Porsche na krotkie sprinty 

Und3rsoldier.png

Opublikowano

A bardziej się opłaca kupić zwykłą Toyotę MR2, czy w wersji B-Spec ?

Jak masz części to kup zwykłą, bo na wyprzedaży, a jak nie masz części to B-spec - masz wymaksowaną w B  ;)

f

Opublikowano

Tylko, że ten bot strasznie wolny jest ;c . A części nie mam, mam tylko trzygwiazdkową przekładnię. Chyba, że jest wersja tego bota niewykrywalna i szybka.

Opublikowano

Ja polecam aventadora ale mam astona martina vintage i nawet bugatti mi nie podskakiwał jak grałem w to jeszcze :)

vintage po tuningu dobrym ma idealnie dopasowane prowadzenie i prędkość :)

742949sygna_mpc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...