Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fake?

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chciałbym kupić battlechesta odrazu z MoP i natknąłem się na tą aukcje:

To jest ukryta treść, proszę

Znalazłem jeszcze to:

I mam pytania:

1.Czy to jest fake (ten 1 link)

2.O chodzi z RAF?

3.Lepiej kupić keya czy battlechesta w sklepie ? (WoW'a mam na kompie i gram na starterze)

4.Ile kosztuje battlechest w sklepie (około) i czy się opłaca mieć wersje fizyczną ?

5.Jeżeli kupie battlechesta w sklepie otrzymam MoP ?

6.Jak sprawdzić czy w sklepie w battlechest jest dodatek MoP ?

PS.to nie są reklamy.

Edytowane przez kakako15
Opublikowano

Od niedawna w battlecheście jest dostępny też MoP.

5. Na pudełku powinno być napisane, jakie zawiera dodatki.

4. W czy warto kupować? Jak kto woli, ale zazwyczaj wersje cyfrowe są tańsze. 

Opublikowano

W saturnie ostatnio był battlechest za 30zł w promocji, poszukaj może gdzieś jeszcze można znaleźć taniej :D a pudełkowa wersja zawsze bardziej cieszy. :D

Opublikowano

Chciałbym kupić battlechesta odrazu z MoP i natknąłem się na tą aukcje:

Znalazłem jeszcze to:

I mam pytania:

1.Czy to jest fake (ten 1 link)

2.O chodzi z RAF?

3.Lepiej kupić keya czy battlechesta w sklepie ? (WoW'a mam na kompie i gram na starterze)

4.Ile kosztuje battlechest w sklepie (około) i czy się opłaca mieć wersje fizyczną ?

5.Jeżeli kupie battlechesta w sklepie otrzymam MoP ?

6.Jak sprawdzić czy w sklepie w battlechest jest dodatek MoP ?

PS.to nie są reklamy.

1.Skoro kolega wyżej napisał, że w saturnie był w promocji za 30zł to raczej nie jest to fake... ale gwarancji Ci nie daje. ( z aukcji "Cene taką mogę zaoferować Państwu dzięki temu, że Państwa konto zapraszam do programu RAF co nie zmienia w żaden sposób gry, a jedynie dzięki tej operacji mogę obniżyć cene :)"

3.Jak chcesz :)

4.Normalna cena np. w saturnie to ok.50zł, czy opłaca się... dostaniesz 2 płyty, parę kodów np. starter do wowa i dużą książkę (coś w stylu poradnika dla początkujących).

5.Teraz wszystkie battlechesty dostały mop.

6.No powiem tak, na okładce powinno pisać jakie ma dodatki natomiast raczej wszystkie wersje dostały mop, więc nawet jeśli nie będzie pisało, że ma mopa to będzie go miał (ale pewny nie jestem).

Ja proponowałbym poczekanie do premiery WoD i wtedy zacznij swoją przygodę z wowem bo teraz nie ma co robić... za 20dni kupisz woda z battlechestem, zboosujesz postac do 90 i zaczniesz normalnie grac :) 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ja proponowałbym poczekanie do premiery WoD i wtedy zacznij swoją przygodę z wowem bo teraz nie ma co robić... za 20dni kupisz woda z battlechestem, zboosujesz postac do 90 i zaczniesz normalnie grac :)

realy? wod w battlechest? literówka?

Jak to nie ma co robić?

Trza grać i expić,narazie cisne na starterze :)

Opublikowano (edytowane)

Teraz nawet jak zarejestrujesz BCka bez Mopa to Blizz sam ci wysyła ck-kay go tego dodatku.

30 dni darmowego grania dostajesz zawsze jak rejestrujesz podstawkę. (Nie mylić z rejestracja dodatków). Tak na marginesie koleś ma w opise aukcji (link 1) że:

O moje uczciwości świadczy ponad 200 pozytywnych komentarzy.  A konto na te chwile ma 177 opinii :> Fakt że 100% pozytywów ale 177 to nie 200.

Edytowane przez razielek

2sbu2dv.png

Opublikowano (edytowane)

realy? wod w battlechest? literówka?

Jak to nie ma co robić?

Trza grać i expić,narazie cisne na starterze :)

To nie literówka, chodziło mi o to żebyś kupić battlechest + wod.

@razielek no bez przesady... będziesz gościowi zarzucał, że sobie zaokrąglił liczbę?

Edytowane przez Mr.Cukier

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!