TheBanan3554 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Vitam :3 Mam dziś pytanko czy ktoś zrobi mi fajne permissionsEX BEDE BARDZO WDZIECZNY! Wiem jak sie to robi ale mi jakos to nie dziala :/ Chcialbym zobaczyc tam rangi takie jak: Wlasciciel-moze robic wszystko napis: &a&lWlasci&f&lciel HeadAdmin-moze robic wszystko napis &6&lHeadAdmin Admin-moze robic wszystko napis &b&lADMIN Moderator-moze robic wszystko nie ma gm1 i nie moze niszczyc spawna napis &2&lMod JuniorAdmin moze robic wszystko nie ma gm1 i nie moze niszczyc spawna napis: &2&lJuniorAdmin Budowniczy-moze robic wszystko &4&lBudowniczy Gracz-no zwykly gracz :3 &d&lGRACZ Super-vip- kit svip(diamentowy set prot 1, diamentowy miecz fireaspect1 i 1 kox zestaw co 2 dni),vanish (na vanishu tak aby nie mozna bylo sie bic)svip aby ,mogl brac tez kit vip Napis Svip: &4&lSvip Vip -kit svip(zelazny set prot 2, diamentowy miecz co 2 dni),vanish (na vanishu tak aby nie mozna bylo sie bic) napis: &3&lVIP Ultimate-kit ultimate(diamentowy set prot 3 zestaw co 3 dni miecz sh1 fireaspect2 2 koxy i potka strenght) moze brac kity innych(kit vip,svip) napis &3&lUltimate ChatAdmin- komendy jak c clear itp YouTuber- to samo co Ultimate napis &f&lYou&c&lTuber Sponsor-To samo co wlasciciel napis: &5&lSponsor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.