Remover Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wyzywający: JaWyzwany: kto chętnyWstawienie prac do: do 3 dniGłosowanie do: do 3 dniTematyka: daj temat dla nas 2Notatka: 16 Odnośnik do komentarza
TeNzHasztagiem Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tematyka: Eddi Gottlieb, z tej akcji LDC. Może 8 zamiast 16 tak jak nagrywali na ten konkurs ? Odnośnik do komentarza
Remover Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tematyka: Eddi Gottlieb, z tej akcji LDC. Może 8 zamiast 16 tak jak nagrywali na ten konkurs ? Może być. Niech będzie 8. Odnośnik do komentarza
TeNzHasztagiem Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Punktuje tylko za trzy, więc hołd mi proszę oddaj, Albo umrzesz podczas swojego cyklu #Robet Jordan. W*****a Was moja forma, trzymam ją jak Marcin Gortat, Nie wiem jak to jest przegrywać, wygrana to u mnie norma. Nie jestem czerwonym bykiem, ale robię swoje w pierwszej lidze, Moje kroki nie są błędem, bo idę żeby zostać mistrzem. Chcę być jak Eddie Gottlieb, skacząc ku górze, Też jestem z dziewięć osiem, ale wiek później. Odnośnik do komentarza
Remover Opublikowano 25 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Dobre wersy i mocne słowa, pisać bez końca mogęGorsze wyrzucam do kosza, i tak podpalają obręczI c**j z fejmem, zbieram punkty jak ChamberlainZgarniam setkę tą ósemką, ciągle biegnę po więcej#Eddie Gottlieb; organizuję to od podstaw, łapiesz?Linia za linią powstaje, przeminą ci słabi graczeBo raczej nie chcę dalej patrzeć na zjebów w rapieco wchodzą do gry na 3 minuty jak Slavko Vraneš regres trochę, no ale co poradzę Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Obaj równo ale głosik na removera za podpalącą obręcz #spokorozkmina Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
Hajda™ Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 # Odnośnik do komentarza
eS-trzy-igrek Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 # za jordana Odnośnik do komentarza
Valky Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 # za jordana Czas głosowania skończył się wczoraj. Pojedynek wygrywa Remover Gratuluję Odnośnik do komentarza
Remover Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Czas głosowania skończył się wczoraj. Pojedynek wygrywa Remover Gratuluję przeca remis jest królu złoty przepraszam za otwarcie tematu :x Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.