McManus Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam , mam problem z CF.EU mianowicie uruchamiam grę , i gdy daje Play to włącza się normalnie X-trap i zaczyna się ładować HGWC i od razu wyświetla się "step 3" i nie ładuje dalej a po chwili wyskakuje mi błąd "Failed to connect to serwer : W[2003[L[0]" i tak w kółko ;x Dzisiaj o 2 w nocy jeszcze normalnie grałem ale jak przed chwilą chciałem włączyć to ciągle ten sam błąd ;/ Proszę o szybką pomoc Odnośnik do komentarza
Piter9817 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ściągnij na nowo instale i przeinstaluj cf Odnośnik do komentarza
McManus Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Robiłem to już 5 razy i nie pomogło Odnośnik do komentarza
Zarax Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Masz może włączonego antyvirusa/zapore? Być może coś ingeruje w proces gry i program HGWC na to reaguje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.