LordFPS Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam!Mam problem z gildiami funnyguilds gdy zakladam gildie to wszystko jest ok. lecz nie moge jej usunac wyskakuje w konsoli komenda i nic sie nie dzieje na chacie nic nie ma gildia sie nie usuwa tak jakby komenda byla ale byla wyłączona.Za pomoc daje + proszę o szybką pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idrakus Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Też taki miałem problem. Jak to autor powiedział mi. Wyłącz serwer, a później baw się plikami. Więc usuń gildie w folderze: - Regions - Guilds Pamiętaj musisz mieć wyłączony serwer kiedy usuwasz gildie. Jak usuniesz gildie włącz serwer i załóż znowu i zobacz czy możesz usunąć gildie. Pozdrawiam Drakuś. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFPS Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Też taki miałem problem. Jak to autor powiedział mi. Wyłącz serwer, a później baw się plikami. Więc usuń gildie w folderze: - Regions - Guilds Pamiętaj musisz mieć wyłączony serwer kiedy usuwasz gildie. Jak usuniesz gildie włącz serwer i załóż znowu i zobacz czy możesz usunąć gildie. Pozdrawiam Drakuś. już tak probowalem to znaczy robilem tak; - off serwer - usunelem te pliki - uruchomilem serwer - zrobilem odnowa gildia - poczym wpisalem komende /usun i nadal nie dziala ;/ gildia caly czas zostaje startuje z nowym serwerem w piatek 18;00 a te gildie mi dzialaja na serwerze testowym a na glownym juz nie chca.. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idrakus Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jaka wersje pluginu ? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFPS Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jaka wersje pluginu ? najnowsza 1.5.1 jesli sie nie myle. wczoraj pobierana ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonek8905 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Masz bukkit'a czy spigota, i jaka wersje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFPS Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Masz bukkit'a czy spigota, i jaka wersje. ... 1.7.2 spigot a plugin najnowszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staku Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie masz innego pluginu, który wykorzystuje /usun? Wypromuje twój serwer minecraft na mclista * 1000 diamentów w niecałe 24h, * Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie, * Po wiecej informacji zapraszam na PW, ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFPS Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Nie masz innego pluginu, który wykorzystuje /usun? rozwiazane dziekuje ! masz + mialem komende /usun w skrypcie na chat.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olinek20051 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 wpisz najpierw /usun potem /potwierdz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.