3ryKK Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam, mam owy problem i nie umiem sobie z nim poradzić, jakieś rady?Gdy próbuję dodać skrypty od Snorflaka (SFScriptsv2)pobiera mi dobrze 4 skrypty, lecz 5 nie "SFSeries"Wyskakuje mi taki błąd:Ktoś ma radę na takowy błąd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eeQu Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przeszukuje internet od 3 dni i nic nie znalazłem. Forum też wczoraj wyłączyli, też nie można popisać. Też chciałbym pograć na Katarinie i nie tylko ale no nie da się ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ryKK Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Przeszukuje internet od 3 dni i nic nie znalazłem. Forum też wczoraj wyłączyli, też nie można popisać. Też chciałbym pograć na Katarinie i nie tylko ale no nie da się ;( Też nie znalazłem nic, jak coś znajdziesz to byłbym wdzięczny :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astern Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Problem rozwiązany, użytkownik dostał pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ryKK Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Problem rozwiązany, użytkownik dostał pomoc Dzięki jeszcze raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychol49 Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Można prosić o rozwiązanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ryKK Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Można prosić o rozwiązanie ? Robisz wszystko zgodnie z instrukcją: http://www.mpcforum.pl/topic/1298715-vcredistdownloader-pobierz-wszystkie-wymagane-programy/ Następnie LeagueSharp -> ls://project/Snorflake/SFScriptsv2/SFSeries Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeheheM Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Można prosić o rozwiązanie ? SFSeries korzysta z pluginu LXOrbwalker, do poprawnego kompilowania się i działania skryptu, musisz mieć go zainstalowanego. Żeby zainstalować plugin LXOrbwalker należy włączyć L#, przejśc do zakładki Assemblies, kliknąć w biały prostokąt, na którym jest napisane "INSTALL NEW ASSEMBLY" na czarno. Po czym klikasz w biały prostokąt pod napisem "Git" i wklejasz to : https://github.com/LXMedia1/L-Sharp Zaznaczasz LX-Orbwalker i klikasz Add. Po udanej operacji, skrypt SFSeries powinien Ci się poprawnie skompilować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.