MowiaMiJanusz Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 DO ZAMKNIECIA Służę pomocą również innym użytkownikom jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę Odnośnik do komentarza
MowiaMiJanusz Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Dodam dzis autorski drop Służę pomocą również innym użytkownikom jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę Odnośnik do komentarza
Manna;3 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 I w końcu normalne serwery co można od razu wbić a nie zapowiedź 2 miesiące przed startem Oby drop był easy jak lubię a mogę grać. Zarzuć jakieś SS bo sama prezka jest brzydka, szczególnie z tego generatora. ## edit po chwili gry ten spawn jest tragiczny, widząc go od razu odechciało mi się grać ;\ Najlepiej wysetujcie do na 0 i zróbcie coś prostego, informacje/regulamin / crafting stoniarek / spis adminów / świniarke coś takiego a nie jakieś idiotyczne domki w których nic nie ma, nasrane tych domków nie idzie nic ogarnąć co i jak, nie wiem czy macie tp w losowe kordy ( przynajmniej ja nie znalazłem ). Napisane 12% na złoto a wykopałem z 2 stacki stone'a i ani 1 surowiec mi nie poleciał prócz Skrzynek i 1 Klucza o których nie napisałeś nic w prezce, nie wiem jak to się otwiera ( nie idzie w żaden sposób ) Podsumowując : - zróbcie lepszy spawn - zróbcie działający drop - opiszcie o co chodzi z tymi skrzynkami Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3 ;-) Odnośnik do komentarza
000MuNDziOo Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Gildie FunnyGuilds nie autorskie Odnośnik do komentarza
MowiaMiJanusz Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Gildie FunnyGuilds nie autorskie To Nie Sa Funny Tylko Opcje Podobne Do Funny Gdyż Takie mi sie podobają Opcje nie za duzo nie za mało bardzo estetycznie Służę pomocą również innym użytkownikom jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę Odnośnik do komentarza
MowiaMiJanusz Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Manna Bedzie inny spawn w trackie budowy jest Służę pomocą również innym użytkownikom jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.