RasMatt Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam serdecznie.Czytałem wiele w sieci na temat sklepu na silniku Wordpress.Doczytałem się że jest to bardzo popularna metoda otwarcia sklepu internetowego.Chciałbym się zapytać jak mogę otworzyć sklep internetowy po jak najniższym koszcie aby posiadał możliwość płatności SMS.Które rozszerzenia mi zapewnią taką płatność, ewentualnie jak mogę tego dokonać?Pozdrawiam gorąco, z niecierpliwością czekam na pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradRychlik Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 http://getshopped.org/ Lub https://wordpress.org/plugins/wp-e-commerce/ Polecam też poszukać sobie na CodeCanyon "eCommerce Wordpress" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RasMatt Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Rozumiem że posiada płatność SMS'em? Bardzo mi na tym zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burned123 Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 WooComerce nie, ale jest bardzo dobry i polecam go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RasMatt Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tak jak napisałem, bardzo zależy mi na płatności SMS gdyż to na niej będzie opierał się system płatności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Tak jak napisałem, bardzo zależy mi na płatności SMS gdyż to na niej będzie opierał się system płatności. Płatność sms musisz sam sobie zaimplementować za pomocą firmy, która Ci świadczy te sms. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RasMatt Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Jeszcze tak zapytam, czy jest ktoś w stanie mi polecić jakiś silnik na którym mógłbym postawić sklep internetowy? Poszukuję silnika w stylu PrestaShop, by był łatwy i przyjemny w obsłudze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.