Skocz do zawartości
  • 0

dobrzon

Pytanie

Witam.

Mam problem z moim Acerkiem, zaczęło się od tego, że nie mogłem instalować programów, jakiś error wyskakiwał, z uwagi na to, że jest to Windows 8, postanowiłem zrobić  Odświeżanie Systemu co zakończyło się niepowodzeniem załącznik 1. A teraz gdy chce go włączyć to piszczy co jakieś 20-30 sekund i pojawia się okno "(błąd 0xc0000135) komputer napotkał problem nalezy go uruchomic ponownie i % leca do 100 %  gdy się zrestartuje i oczywiście dalej słychać PIIIP pojawia się okno załącznik 2. aby wybrać sposób uruchamiania . chce go uruchomić w trybie awaryjnym i zawsze wyskakuje ten sam error... załącznik 1, co mam zrobić aby to naprawić! jak oddam na gwarancje to nic nie odzyskam z dysku, a potrzebuje zgrać parę ważnych plików. nie mam płytki z Windowsem bo wgrywał się samoistnie podczas pierwszego rozruchu, wraz ze sterownikami. POMOCY

post-521934-0-55755500-1414016083_thumb.jpg

post-521934-0-28894900-1414016210_thumb.jpg

post-521934-0-39625100-1414016214_thumb.jpg

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra ludziska ;d pliki zabezpieczone tylko no teraz jest taki problem ze nie moge dojsc do okna w ktorym moge wybrac co moge zrobic odswierzanie systemu lub reset do ustawien fabrycznych aby postawic system od nowa poniewaz wyskakuja te bledy ciagle... jak na zdjeciu 1. co mam zrobic? dodam ze nawet w tryb awaryjny wejsc nie moge bo to samo.

a nie strace gwarancji jak zainstaluje inny system? ;d lub 8 inna?

Nie, żadnej gwarancji nie stracisz, spokojnie możesz instalować.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Musiałeś spierdolić coś w plikach systemowych lub wirusa miałeś.

Załatw sobie od kumpla albo byle skąd jakikolwiek system livecd na płytce lub pendrive, najlepiej jakiś linux, po czym odpal i zgraj ważne pliki na pendrive. Po wszystkim zformatuj i zainstaluj system na nowo.

Stąd ściągnij linuxa livecd, http://www.damnsmalllinux.org/ - waży ~50mb. Wypal na płytce lub na na pendrive. Po czym wejdź do biosu, ustaw na boot z płyty/usb, odpal linuxa, i na pendrive zgraj potrzebne pliki. Po wszystkim sformatuj cały hdd i zainstaluj system na nowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum POMOCY laptop padł   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...