Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

witajcie wszyscy może jest już hack nowy

cinek909

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to nie znaczy, że musisz i ty lecieć na hackach... Temat bez sensu nie wiem po co spamować, nie ma narazie free hacka do SKILL-a(niektórzy mają ^^) jeżeli ktoś da coś na większą skale to raczej ktoś to udostępni na naszym forum. Lepiej grać bez hacków bo administracja gry wzieła się za hackerów i na 10 testowanych hacków na różnych postaciach każda dostałą bana oczywiście wszystko było używane skromnie... Więc nie polecam grać na hackach bo psujesz grę sobie i innym

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ale to nie znaczy, że musisz i ty lecieć na hackach... Temat bez sensu nie wiem po co spamować, nie ma narazie free hacka do SKILL-a(niektórzy mają ^^) jeżeli ktoś da coś na większą skale to raczej ktoś to udostępni na naszym forum. Lepiej grać bez hacków bo administracja gry wzieła się za hackerów i na 10 testowanych hacków na różnych postaciach każda dostałą bana oczywiście wszystko było używane skromnie... Więc nie polecam grać na hackach bo psujesz grę sobie i innym

Tak mówisz ? na 2 koncie czituje od miesiaca (może nie calego) 0 bana.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Ale pewnie na płatnym hacku? :) Ja nie mam sił wydawać pieniędzy na hacki do gry... Testuje tylko free hacki z swoich źródeł i każdy jest banowany :/

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

@cinek909

Stworzyłeś konto tutaj, bo myślałeś że ktoś Ci udostępni hacka. 

Powiem więcej, w grze żadko kiedy mi się zdarzy spotkać hackera, ale czasem sie zdarzy i tylko płatni. 

Prawda jest taka, że jeśli ktoś dobrze gra i zabija ciągle mimo iż też ciągle ginie, jest okrzyknięty mianem hackera bo idzie mu lepiej niż Tobie, czyli zwykły syndrom cebulaka.

I wszystko jasne...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja rozumiem naprawde, ze mozna czitowac, ale w grze ktora jest tak banalna to raczej kiepski pomysl w cs go ewentualnie, bo tam juz trzeba miec mozg i szybkie rece, ale skill, RLY ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...