r3k7 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ściągnąłem volibota i wszystko git, odpala gre, tylko myślałem że on sam będzie po spawnie chodził czy coś, jednak myliłem się. co mam zrobić, żeby po prostu te gry na botach były zaliczane, żeby chodził po spawnie, czy tam na linię i cokolwiek mój champ robił? chciałbym to ustawić na noc i oczywiście jak jestem w szkole, więc zależy mi na szybkiej odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thewer Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Póki co BoL jest Off dla free userów, więc zanim zaczniesz używać bota, to trochę poczekasz. Life < League of Legends Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r3k7 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 :/ jak długo potrwa oczekiwanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsKaCz Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.