BOSSkimen Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Dostałem bana za program wspomagający jakim jest 'GeForce Experience' -,- I pytanie jest takie jak kupie ponownie cs:go to usunie mi to bana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie kupuj nowego, wystarczy napisać do supportu że dostałeś bana przez tego geforce experience i powinieneś mieć po tym zdjjętą blokadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSSkimen Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pisałem ale nie odpowiedzieli jeszcze od 3 miesięcy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacerka Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie chcę mi się wierzyć , że zostałeś zbanowany za GeForce Experience . No ale jak tak twierdzisz to napisz raz jeszcze ticket do supportu . Być może stary ticket był napisany do złego działu lub inne tego typu sprawy . Pozatym po co tworzysz taki temat , skoro od 3miesięcy Ci support nie odpisał na temat tego steama? Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rev0x Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kup na nowego, jakoś nie chce mi się wierzyć, że to przez gfe, tym bardziej, że też to mam. Steam nie zdejmuje banów, są o tym informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel319x Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Pierw napisz do supportu. Czekaj miesiac i kup nowego jak nie zdejmą THE CAKE IS A LIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19patryk97 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A czy w tym programie nie dało się przypadkiem zrobić lepszej widoczności przez smoke ? Wiem, ze to było w jakimś programie od NVIDII. Licze na Like ! Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Gpu-Z i potem zmieniales ustawienia w biosie karty. Pewno za dobrze smogi skanowal . Napisz do PL oraz ANG. Supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.