midfor Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jaki jest według was najlepszy champion 1 vs 1 na arama ?? piszcie swoje propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitex Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zed, fizz, riven, ahri. Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc: KLIK! Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zed, z tego powodu, że ogólnie ten champ jest baaardzo silny 1v1. Ma boski harass, więc jak grasz 5v5 to spokojnie możesz przechylić szalę zwycięstwa TF na waszą stronę dzięki nękaniu przeciwników swoim Q. Karthus ogólnie nie byłby specjalnie mocny, gdyby nie ULTi które na aramie po prawie każdym TF jest w stanie zrobić double-triple killa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanovitz Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Yorick (a przynajmniej kiedyś) Napie... z guli ciagle typek cie goni a ty ciagle nawalasz z guli i zanim cie dogoni straci pol hp jesli cie zabije kolnujesz sie mozesz go latwo dobic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midfor Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jakieś jeszcze propozycje może jakiś adc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawaii Maki Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Z ADc to dobrym pickiem jest Caitlyn, jeśli grasz z przeciwnikiem na zasadach: - Do pierwszego kill'a- Do 100 farmy- Do spushowania piewszego turreta W takich warunkach sprawuje się idealnie, jeśli umiesz oczywiście bezpiecznie farmić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.