usiox Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam, mam problem z lol-em taki że grając nawet na najniższych ustawieniach mam 2 fps am mam bardzo dobry nowy laptop z kartą graficzną amd radeon 8670, 4 rdzeniami procesorów, 1000GB na dysku i 4 GB ram, Windows 8(ogółem dobry sprzęt-dla porównania ST2 działa mi na 60-80fps ).Przeinstalowywałem lola kilka razy i kilka razy aktualizowałem wszystkie sterowniki, ustawiałem laptop tak aby kilka procesorów pracowało razem a nie ciężar gry był tylko na jednym z nich (mój laptop, a dokładniej karta graficzna ma taką funkcje tzw. dual graphic). Nic nie pomogło już nie wiem co mam zrobić, formatu raczej nie bo laptop kupiony był nawet nie tydzień temu. Pomocy i to na serio zupełnie nie wiem o co teraz chodzi!!!!!!!!!! P.S.( Rito plx buff my laptop it's too weak <_< ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzbanee Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Spróbuj usunąć Pando Media, to program który instaluje się przy grze. A jak nie, to może wirusik jakiś? Dobry skan, zawssze wychodzi tylko na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usiox Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Lapek "czysty" ale spróbuje odinstalować ten program i się zobaczy NIe mam takiego programu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek98PL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wejdz w usatwienia baterii i wybierz wysoka wydajnosc a pozniej zmien opcje zaawansoowane i poszukaj tam gdzie masz karte graficzna to zmien na maksymalna wydajnosc Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:) http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastFlash Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Format ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usiox Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 no zrobiłem już z tą wydajnością wcześniej- też nie pomogło. i jak napisałem format raczej nie bo lapek kupiony w sobote 18 :/ więc nie bardzo to pasuje ten format... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eVoquen Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Spróbuj kliknąć w zębatke przy uruchamianiu i przycisk napraw(repair). Może się coś zepsuło. Jak nie da rady to idź z tym do supportu riotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andi14 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Jestem pewien, że odpala ci na zintegrowanej karcie, spróbuj ppm i uruchom z procesorem graficznym. Wybierz dedykowaną karte i będzie smigać, jak nie to pisz pw to pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
usiox Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 dzięki za pomoc będę sprawdzał... co do tej zębatki to robiłem to 3 razy-nie pomogło :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.