Skocz do zawartości

2 fps i nie więcej... :(

usiox

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z lol-em taki że grając nawet na najniższych ustawieniach mam 2 fps am mam bardzo dobry nowy laptop z kartą graficzną amd radeon 8670, 4 rdzeniami procesorów, 1000GB na dysku i 4 GB ram, Windows 8(ogółem dobry sprzęt-dla porównania ST2 działa mi na 60-80fps ).Przeinstalowywałem lola kilka razy i kilka razy aktualizowałem wszystkie sterowniki, ustawiałem laptop tak aby kilka procesorów pracowało razem a nie ciężar gry był tylko na jednym z nich (mój laptop, a dokładniej karta graficzna ma taką funkcje tzw. dual graphic). Nic nie pomogło już nie wiem co mam zrobić, formatu raczej nie bo laptop kupiony był nawet nie tydzień temu. Pomocy i to na serio zupełnie nie wiem o co teraz chodzi!!!!!!!!!!

P.S.( Rito plx buff my laptop it's too weak  <_< )

Wejdz w usatwienia baterii i wybierz wysoka wydajnosc a pozniej zmien opcje zaawansoowane i poszukaj tam gdzie masz karte graficzna to zmien na maksymalna wydajnosc

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum 2 fps i nie więcej... :(   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...