Brudny Jeleń Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nazwa rzeczy: Konto League of LegendsMetoda kontaktu: PW na forum lub gadu gadu 3846797, lecz nie ma tam zbyt częstoOpis rzeczy: Przedmiotem który chcę sprzedać jest boskie konto w grze League of Legends na serwerze EUNE. Konto posiada 64 champy więc pokaże tych których nie ma, a nie te które ma. Ogólnie konto posiada 3 strony na runy ADC,AD,AP. Znajduje się tam też 6 skinów, a mianowicie Riot Graves,Rybak Jax,Wojownicza Kayle, Pogromczyni Smoków Vayne, Arktyczna Caitlyn, Basenowy Ziggs. No to chyba tyle z tych ważniejszych informacji. W Sezonie 3 został wbity silver, a w tym sezonie Platyna 5. Jest tam dużo ikonek jakieś z horrowing z ubiegłego roku,świąteczne i inne do tego jedna za RP Supa Hot Crew. Oczekiwana/oferowana cena: 50 zł PSC lub konto CS:Go jakieśZdjęcia/inne informacje: Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 ref Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ref Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 @ref PRZYJMUJE TEŻ SKINY DO CS GO ! AK 47 AWP M4A1-S Odnośnik do komentarza
pęki890 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Nazwa rzeczy: Konto League of Legends Metoda kontaktu: PW na forum lub gadu gadu 3846797, lecz nie ma tam zbyt często Opis rzeczy: Przedmiotem który chcę sprzedać jest boskie konto w grze League of Legends na serwerze EUNE. Konto posiada 64 champy więc pokaże tych których nie ma, a nie te które ma. Ogólnie konto posiada 3 strony na runy ADC,AD,AP. Znajduje się tam też 6 skinów, a mianowicie Riot Graves,Rybak Jax,Wojownicza Kayle, Pogromczyni Smoków Vayne, Arktyczna Caitlyn, Basenowy Ziggs. No to chyba tyle z tych ważniejszych informacji. W Sezonie 3 został wbity silver, a w tym sezonie Platyna 5. Jest tam dużo ikonek jakieś z horrowing z ubiegłego roku,świąteczne i inne do tego jedna za RP Supa Hot Crew. Oczekiwana/oferowana cena: 50 zł PSC lub konto CS:Go jakieś Zdjęcia/inne informacje: To konto jest już moje tylko właściel nie jest łaskawy by mi je dać ///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\ Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 31 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 ref@ ciągle aktualne Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 ref Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ref Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 ref Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 6 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 ryf Odnośnik do komentarza
BasketManiakk Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 To konto jest już moje tylko właściel nie jest łaskawy by mi je dać Nie rozumiem? Czyli mogę jeszcze kupić? Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 7 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Tak ciągle możesz kupić Odnośnik do komentarza
UglyPanda Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ogłoszenie aktualne? Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Uwaga misiaczki oferta świąteczna dla was !! PSC 20 zł i konto jest Twoje ! Zależy mi, aby szybko to konto zostało sprzedane. Nie gram już w tą grę tylko w CS GO więc mogę tam przyjąć skiny,klucze o wartości 5 euro. Gadu gadu 3846797 jeżeli myślisz, że to oszustwo to daruj sobie i nawet nie pisz Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 tyryryry Odnośnik do komentarza
Brudny Jeleń Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 lalaal Odnośnik do komentarza
Meybey Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tyle postów i oszust standardowo dzieciaczek odebrał przedmioty i sie zmył.. 1. http://s28.postimg.org/6skfp00ul/image.png 2. http://s7.postimg.org/3y99e2aq3/image.png Prosze o bana dla tego jebanego oszusta. Odnośnik do komentarza
Wilczek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Oszust... Cristiano. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.