Skocz do zawartości

Konto LoL Platyna 5 64 Champy i 6 Skinów w tym Riot Graves !

Brudny Jeleń

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa rzeczy: Konto League of Legends
Metoda kontaktu: PW na forum lub gadu gadu 3846797, lecz nie ma tam zbyt często
Opis rzeczy: Przedmiotem który chcę sprzedać jest boskie konto w grze League of Legends na serwerze EUNE. Konto posiada 64 champy więc pokaże tych których nie ma, a nie te które ma.

Ogólnie konto posiada 3 strony na runy ADC,AD,AP. Znajduje się tam też 6 skinów, a mianowicie Riot Graves,Rybak Jax,Wojownicza Kayle, Pogromczyni Smoków Vayne, Arktyczna Caitlyn, Basenowy Ziggs.

No to chyba tyle z tych ważniejszych informacji. W Sezonie 3 został wbity silver, a w tym sezonie Platyna 5. Jest tam dużo ikonek jakieś z horrowing z ubiegłego roku,świąteczne i inne do tego jedna za RP Supa Hot Crew.

Oczekiwana/oferowana cena: 50 zł PSC lub konto CS:Go jakieś
Zdjęcia/inne informacje:

600271414006196276705.jpeg

Nazwa rzeczy: Konto League of Legends

Metoda kontaktu: PW na forum lub gadu gadu 3846797, lecz nie ma tam zbyt często

Opis rzeczy: Przedmiotem który chcę sprzedać jest boskie konto w grze League of Legends na serwerze EUNE. Konto posiada 64 champy więc pokaże tych których nie ma, a nie te które ma.

Ogólnie konto posiada 3 strony na runy ADC,AD,AP. Znajduje się tam też 6 skinów, a mianowicie Riot Graves,Rybak Jax,Wojownicza Kayle, Pogromczyni Smoków Vayne, Arktyczna Caitlyn, Basenowy Ziggs.

No to chyba tyle z tych ważniejszych informacji. W Sezonie 3 został wbity silver, a w tym sezonie Platyna 5. Jest tam dużo ikonek jakieś z horrowing z ubiegłego roku,świąteczne i inne do tego jedna za RP Supa Hot Crew.

Oczekiwana/oferowana cena: 50 zł PSC lub konto CS:Go jakieś

Zdjęcia/inne informacje:

600271414006196276705.jpeg

To konto jest już moje tylko właściel nie jest łaskawy by mi je dać :(

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Konto LoL Platyna 5 64 Champy i 6 Skinów w tym Riot Graves !   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...