Marcin455 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Specyfikacja usługi PakietVPS - MICRO LokalizacjaPolskaCPU1 Ghz RAM1024 MBDysk10 GBTransfer500 GBAdresy IPv41 szt.Vswap (dodatkowy RAM):512 MBDostęp do SSH:Tak Pomoc technicznaTak Administracja serweremNie Autorski panel administracyjnyTak Automatyczna aktywacjaTak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziu98 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 według mnie chyba jest spoko (nie jestem pewny więc...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin455 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 A jaki system operacyjny wybrać.Na tym vps ma stać minecraft a i ile soltow może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 ja bym na tym nawet wgl serwera nie stawiał Mysql + linux + serwer = lagi Jeszcze ten ram, 1024, wow, procek 1gb i limit transferu, pff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insideq Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 jeżeli chcesz postawic serwer teamspeak3 bądz WWW to oczywiscie ze dobrze. Jeżeli chcesz hostować minecrafta to już sobie odpuść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin455 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Ok dzięki temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekir1231 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Moim zdaniem na serwer mc vps'a musisz kupić 3G ramu ;/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.