Ziółko. Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witajcie, od łatki 9.4 na kilku mapach dodany zostanie Ostrzał Artyleryjski, który to będzie odbywał się podczas odliczania do początku bitwy. Prezentuje się to dość ciekawie, fajnie by było gdyby te pociski zostawiały leje po bombie w jakichś losowych miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad0n Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Może o fajnie, ale zdajesz sobie sprawe, ze obciazyloby to serwery wota.niemiłosiernie. Pozatym wtedy ziemia bylaby zniszczalna takze ze zwyklej arty a nawet czolgow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 26 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Może o fajnie, ale zdajesz sobie sprawe, ze obciazyloby to serwery wota.niemiłosiernie. Pozatym wtedy ziemia bylaby zniszczalna takze ze zwyklej arty a nawet czolgow. No wiesz, nie koniecznie dla arty i czołgów. Tyle kasy zarabiają niech jakoś urealnią gre, pieniędzy napewno im nie brak :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Fajnie to wygląda bo akurat spotkałem się z tym tylko szkoda mi innych z słabszymi sprzętami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziółko. Opublikowano 27 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Fajnie to wygląda bo akurat spotkałem się z tym tylko szkoda mi innych z słabszymi sprzętami. Dziękuje za współczucie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ad0n Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 ja tez :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.