ThePolskaMC Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam! Mam pytanie! Gdy posiadam serwer bungecoord to jak zrobić aby otrzymać 1 range np.: VIP na wrzystkich serwera podpiętych pod BUNGECOORD! jaki to jest plugin? I do czego mam podpiać baze mysql pod serwer bungecoord czy pod serwer lobby! ? ! I jaki jeszcze jest plugin dobry na banowanie graczy? [POŁĄCZENIE MYSQL] jeżeli na np,: survivalu dostał bana to aby dostał na erzystkich serwerach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Insideq Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 nie ma pluginu, musisz na kazdym serwerze wykonac komende ktora nada dana range. Po drugie poponuje jednak nauczyć się jezyka polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePolskaMC Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 nie ma pluginu, musisz na kazdym serwerze wykonac komende ktora nada dana range. Po drugie poponuje jednak nauczyć się jezyka polskiego To dlaczego serwer np. trollcraft.pl może ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nocny Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 zpermissions, tylko musisz podłączyć, lub pex, tylko tam mysql musisz mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolumb_PL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 To dlaczego serwer np. trollcraft.pl może ?Bo mają swoich programistów :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djmalinka Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 autorskie pluginy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 mozesz CommandSync podlaczyc(to dosc skomplikowate) z strony spigota. i wpisac /sync console all pex user (player) group set vip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePolskaMC Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 mozesz CommandSync podlaczyc(to dosc skomplikowate) z strony spigota. i wpisac /sync console all pex user (player) group set vip A doczego to podpiąć? mysql ? pod bungecoord czy pod serwer lobby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElDorado123 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Lub coś takiego zrobić: Robisz pl na dawanie rangi np: komenda /x nick ranga czas i w mysql to się zapisuje potem wgrywasz na serwery plugin który po wejściu odczytuje dane z mysql i wykonuje komende /pex user itp Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePolskaMC Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ale ja juz posiadam plugin :0 np. Comandsync i jak go mam edytowac i tu ja mam problem! Nwm jak go sie obsluguje! Jak dodaje do ITEMSHOPU komende to na bungecoord wyskakuje ze takiej komendy niema dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElDorado123 Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Musisz podac haslo i rcon serwera lobby, nie bungeecord Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePolskaMC Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 rcon ale gdzie nie rozumiem ze najpierw mam podac co.. prosze wytlumacz mi to ! jakbys mogl lub mogla wejc na ts ip; ts.mycrazy.pl bys mi to wyjasnila lub bus tu mi napisal/a spoczko dzienki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.