Rein69 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Czemu mam słabsze runy, jedne byly po 1300 a teraz sa 410 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0N4M3 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Bo im niższy krąg run tym są tańsze. Z kręgu pierwszego i drugiego się nie kupuje, nie używa, nie opłaca się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordeVasto Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Po prostu kupiłeś runy niższego kręgu, a na nie żal IP. Po zdobyciu 20 poziomu, zacznij kupować Runki najwyższego kręgu, są one drogie ale bardzo przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rein69 Opublikowano 22 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie kupiłem, tylko chciałem się dla pewności upewnic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.