cheaters24 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Siemka da się wyłączyć wspominanie na fejsie mojej osoby? Jeśli tak to jak? Widziałem jednego gościa co miał jakoś tak ustawione Odnośnik do komentarza
ZgredzioPL Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wspomnienia? tzn.?... chodzi Ci o powiadomienia? / zaproszenia do gier? rozwiń trochę to bardziej a postaram Ci się jakoś pomóc Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza
cheaters24 Opublikowano 23 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Chodzi mi o to że ktoś o mnie wspomni w jakimś komentarzu np. Artur zobacz i wysyła do powiadomień że o mnie znajomy wspomniał w osobnym poście np. W grupie. Na jednej dość licznej grupie admin ma to wyłączone i nikt go wspomina edit: Dokładnie chodzi mi o to co wlatca napisał . Mnie to już wkurza a wyłączyć jakoś się da ale w opcjach nie widze Odnośnik do komentarza
wlatca Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Chodzi mu o to @Imie Nazwisko Też szukam tego, jakieś pieprzone łańcuszki. Odnośnik do komentarza
cheaters24 Opublikowano 24 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ref. Wie ktoś jak to wyłączyć? Mam dość liczną grupę i czasami 20 razy o mnie wspominają i mnie to wkurza Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.