Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14] Lagowanie przeciwnika

markez07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się grać z lagerami. :) Już nie pierwszy raz w Fifa 14 lagują mnie okrutnie przez cały mecz. To nie jest tak, że przylaguje i przestanie, albo lagi są różne. Tu cały czas taki sam stały lag, który wygląda na sztucznie wywoływany. Pewnie bronić się przed tym nie da. Ktoś wie jak lagować przeciwnika, bo to chyba najlepszy sposób na wyrównanie szans? :)

Opublikowano

Włącz jakieś pobieranie gry,ping skoczy od razu ;) I według mnie nie ma lagu,który jest "sztucznie wywoływany" xD

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

Mi właśnie wydaje się, że jest coś takiego i, że nawet na tym forum czytałem o tym w którymś temacie. Z tego co pamiętam to było coś tam z Cheat Engine. W Fifa World miałem taką sytuację, że przeciwnik włączył pauzę, a jak odliczanie się skończyło i wróciłem do meczu to ten biegał z radości po strzelonym golu :)

Opublikowano

Mi właśnie wydaje się, że jest coś takiego i, że nawet na tym forum czytałem o tym w którymś temacie. Z tego co pamiętam to było coś tam z Cheat Engine. W Fifa World miałem taką sytuację, że przeciwnik włączył pauzę, a jak odliczanie się skończyło i wróciłem do meczu to ten biegał z radości po strzelonym golu :)

Nigdy o takim czymś nie słyszałem o.O

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...