Skocz do zawartości

[14] Lagowanie przeciwnika

markez07

Rekomendowane odpowiedzi

Nie da się grać z lagerami. :) Już nie pierwszy raz w Fifa 14 lagują mnie okrutnie przez cały mecz. To nie jest tak, że przylaguje i przestanie, albo lagi są różne. Tu cały czas taki sam stały lag, który wygląda na sztucznie wywoływany. Pewnie bronić się przed tym nie da. Ktoś wie jak lagować przeciwnika, bo to chyba najlepszy sposób na wyrównanie szans? :)

Mi właśnie wydaje się, że jest coś takiego i, że nawet na tym forum czytałem o tym w którymś temacie. Z tego co pamiętam to było coś tam z Cheat Engine. W Fifa World miałem taką sytuację, że przeciwnik włączył pauzę, a jak odliczanie się skończyło i wróciłem do meczu to ten biegał z radości po strzelonym golu :)

Mi właśnie wydaje się, że jest coś takiego i, że nawet na tym forum czytałem o tym w którymś temacie. Z tego co pamiętam to było coś tam z Cheat Engine. W Fifa World miałem taką sytuację, że przeciwnik włączył pauzę, a jak odliczanie się skończyło i wróciłem do meczu to ten biegał z radości po strzelonym golu :)

Nigdy o takim czymś nie słyszałem o.O

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [14] Lagowanie przeciwnika   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...